Leta i den här bloggen

söndag 17 maj 2009

Too much bullshit!!

För det första vill jag bara säga att E.S.C suger något fruktansvärt. Jag tittade på detta förr men har haft en uppehållsperiod nu. Igår tänkte jag ge det en chans men fy fan säger jag bara, vilken skit. Den ena ser mer bög ut än den andra och övriga folk ser ju inte kloka ut heller. Hur låter det sen då? Ni som är schlager folk kan ju fan inte säga att detta är schlager. Det finns en genre inom musik som kallas för schlager och detta är inte det. Det finns faktiskt regler för hur man skriver en schlager och där finns verken discosub eller något annat nymodernt med. Ta en titt på youtube på svenska vinnare genom tiderna. Fram till för ca: 8år sedan så var det fortfarande schlager men inte nu längre. Kanske därför det heter song contest och melodifestival. Alltså det finns inget längre som heter schlager tävling eller schlagerfestival. Så ni dumbasses så kallar er schlager fantaster bara lägg ner. ESC idag är inte schlager.

Senare i dag ska jag iväg på en bildvisning, det har blivit dags att välja ut bilderna som ska användas i framtiden för DoubleRounds. Ska bli riktigt spännande att se vad som kommer bli medias bild till folket.

Det har inte hänt så jätte mycket i helgen, jag har kollat lite film och bränt ut min dator för att kunna göra en om installation på den. Det är verkligen ett tråkigt jobb men det måste göras. Ni som inte har sett filmen Zack and Miri make a porno, kolla på den jag skrattade riktigt mycket när jag såg den. En kanske inte helt genom tänkt idé om hur man ska få in pengar snabbt men det funkar för dem, hahaha.

Har gått och kollat min mail hela tiden för att se om jag har fått svaret på min kamera deal. Än har det inte kommit något, men det är ju helg så det kanske inte kommer förens på måndag. Jag ska nu gå in på fullformat och alla som jag vet och har läst om som använder detta säger samma sak, vilken bildkvallite. Jag hoppas verkligen att de har rätt, och jag hoppas verkligen att jag får bra för min Nikon D1x som jag har nu. Bara att vänt och se.

Nähä nu ska jag lägga mig och jäsa på soffan lite för att få rätt stämning i kroppen in för bildvisningen. I love you all…

SEE YOU AROUND SOMETIME /Saint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar