Leta i den här bloggen

lördag 23 maj 2009

Update direkt från DoubleRounds studion!!

Då sitter man här igen och väntar på att börja inspelningen. Jag kan väl bara säga att man är lite mör efter 3 dagars festande och 3 dagars inspelning. Rock n roll är andra sidan vad det är och det är väl bara att acceptera att man mår som man gör. Det är ju trots allt självförvållat. För förfesten var mycket bra vad jag kan komma ihåg, trevligt folk och en bra stämning under hela festen Me Like!! Som ni förstår så finns det jätte mycket att skriva om men samtidigt inget alls. Det är mycket studio nu i kombination med fest och där med så blir inläggen vad de blir helt enkelt.

Idag blir det fest med olika mål, först blir det förfest hemma hos mig och sen blir det vidare vandring till efterfesten hemlig destination, vad som händer sen får tiden utvisa hahaha. I väntan på inspelningsstarten så tar vissa sig en litern lur på soffan i kontrollrummet. Men vid 16:30 så börjar 12 timmars räjset. Fest fest och åter fest i 12 timmar som en bra avslutning på långledigheterna.

"Vi sitter där bak fulla som svin. Vi höjer volymen, vi vill ha mera vin. Jag rycker kroken ur en flaska bordeaux. Innan vi slocknat blir det mer än två."

Love you all!!
SEE YOU AROUND SOMETIME /Saint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar