Leta i den här bloggen

fredag 20 mars 2009

Så här får det ju absolut inte gå till!!!

Hur kan man vara så tanksprid så man inte kollar på sin glugg innan man börjar en fotosession? Och att man inte ser det under tiden är ju ännu mer konstigt. Hela sessionen gick bra förutom att jag hade ett filter på gluggen som gjorde att alla bilder mer eller mindre blev oanvändbara. Noll skärpa/fokus i bilderna, så här får det ju bara inte gå till. Men som tur är så är modellen underbar att jobba med kanske lite tystlåten men ändå kanon att ha med att göra. Så ny tid är mer eller mindre bokad och då ska jag se till att alla filter är borta.

Utbildning ger resultat!
Även om bilderna inte går att ändvända så märker man själv vilken stor skillnad det är på bilderna nu och bara någon månad tillbaka. Vem kunde tro att tekniken spelade så stor roll in i det fotgrafiska tänkandet. Men, jag klagar inte för nu börjar det bli riktig stil på bilderna så snart kan man kanske börja ta betalt för det man gör hahaha. Om det inte är något man vill göra gratis för att testa nya teorier.

Förövrigt så har det inte blivit mycket gjort idag. Var på skolan och åt frukost med lite goda vänner. Men det är rätt gött att ta det lugnt också. Till helgen blir det Värnamo och jobba på harrys med ett cover band. Försöka ta lite coola scen/live bilder på grabbarna. Ska bli riktigt kul att träffa dem igen för det är minst 5år sedan sist. Ska möta upp en gammal ungdomsvän där också så jag misstänker att det kommer bli mycket minnes snack.

Det känns som att detta var allt för idag och jag har väl inte något vettigt att komma med till er som läser heller, så ja avslutar väl bara lite kort med att säga som en god vän en gång sa.
”Shot through the heart and you're to blame you give love a bad name”

SEE YOU AROUND SOMETIME /Saint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar