Leta i den här bloggen

onsdag 4 mars 2009

Hur gött som helst!!

Vilken dag det har varit, nu börjar det kännas att man lever igen. Allt är på topp och det känns som att allt kommer att fixa sig. Det har helt enkelt varit en kanon dag. Imorgon går bakgårdsungarnas bilder iväg, hoppas de blir nöjda med resultatet. Har mailat lite med Paul (Mr. guitar tech för backyards) och det verkar som att han är intresserad av en fortsatt kontakt, det känns ju sweet att ha med någon att göra som fattar vad man snackar om.

Var på skolan idag och tog lite kaffe med lilla sugarbaben och det var trevlig som vanligt, (info för er som snackar om oss) Hon är ju faktiskt väldigt kul många gånger sen om hon vet om det själv har jag inte en aning om men det spelar inte någon roll ”I LIKE HER” Vill se dig i en grön tröja någon gång, hahaha. Några bilder blev det inte inlagt i dag, kom lite olägligt till klassrummet och utan att tänka på vad som hänt så blev allt lite knas. Det var väl inte riktigt meningen men så kan det gå ibland. Ska upp till skolan imorgon igen för att skicka bilderna till Paul, kanske lägger in dem i datorn då istället.

Fick precis reda på något som jag tycker är lite konstigt. Om en människa har hundratusen i lån hos en internetbank som tar ut en idiotiskt hög ränta, och den personen sen går till en vanlig bank för att ta ett lån och betala tillbaka det första lånet med för att få en bättre deal på lånet. Vad tror ni händer? Svaret blir nej. Men sen hittar personen en annan bank med okej ränta och gör en förfrågan där, då blir svaret det samma men, de erbjuder en kredit på femtiotusen kronor istället. I mina öron rimmar detta väldigt dåligt kan jag säga. Vad är problemet? Vill inte bankerna tjäna några pengar eller vad är det fågan om. Jag fattar inte ett skit av vad de håller på med. Troligtvis är väl bankerna styrda av den fantastiska regeringen som vi har så det är därför svaret blir som det blir.

Dagens bild blir den som hänger vid min säng. Den kanske kan få vissa människor att tänka till lite. Och även om den inte får er att tänka så kan ni ju bara se på den som fin konst. Hoppas ni tycker om den.

SEE YOU AROUND SOMETIME/Saint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar