Leta i den här bloggen

fredag 13 mars 2009

Helt otroligt!!

Jaha god morgon då. Det är ju helt otroligt att man sitter och skriver blogg vid den här tiden men så kan det vara ibland. Jag har precis varit ute med soporna, startat tvättmaskinen och ätit frukost. Ac-dc rullar på stereon och kaffet har fåtal gånger smakat bättre än vad det gör nu. Vaknade vid 07:00 så det har varit ett rätt bra tempo, man borde nog göra så här jämt då skulle man fått hur mycket som helst gjort innan klockan 12 på dagen.

Mindre kul var det att komma ut idag. Det har ju gärna snöat rätt duktigt. Var ute i bilen och körde igång elbjörnen så det kan bli lite mindre snö på den. Hoppas att allt hinner smälta tills jag ska ha den vid 12 tiden idag. Fåtal saker är så tråkigt som att skrapa rutor, och städa….

Nu när jag ändå är uppe så tidigt så tänkte jag att man kanske kunde få lite gjort idag men när jag satte mig och funderade på vad som behövs göras så kom jag inte på något mer än att tvätten ska bli klar under dagen. Hm märkligt eller hur. Städade gjorde jag ju inatt så det är ju redan klart så när som att det ska damsugas också men det tar ju inte hela förmiddagen. Nä det får nog bli några rundor GTA på den gamle X-boxen. Ibland känner jag att det måste vara svårt att vara som jag. Hahahaha.

Jag roade mig med att ta lite tråkiga bilder nyss så de kan ni få lite del av. Jag kanske fyller på här under dagen om det är något spännande som händer. Men om det inte blir så får ni helt enkelt vänta tills jag kör nästa update om någon dag eller kanske redan imorgon. Ha en fortsatt bra dag och
I LÖÖÖV YOU ALL!!!

SEE YOU AROUND SOMETIME /Saint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar